FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wybory 2006
Autor Wiadomość
kolpi 
drifter
no. 1

Auto: (patrz obrazek)
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 19:30   Wybory 2006

Jako, że nadchodzi czas kampani wyborczych trzebaby pomyśleć o wyborze nowych władz LKT. Zmiany na stołkach admina, moderatorów itp. Co o tym sądzicie? Liczę na Wasze opinie.
Jeśli uznacie to za dobry pomysł, to na jesieni przeprowadzimy głosowanie.

Pozdrawiam

Kuba 
pr0 killer

Auto: Malarz
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 19:33   

nie wiem po co i tak sie pewnie nic nie zmieni,ale jestem za,przynajmniej cos sie bedzie działo :mrgreen:

bodek 
Dyrektor

Auto: maty
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 19:38   

a co zle jest ?

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 19:46   

ja nie mam nic przeciwko...

bodek 
Dyrektor

Auto: maty
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 20:50   

To jest zamknięta grupa, nowi użytkownicy nie będą przyjmowani

i proponuje ci otworzyc ten sam temat na tdir.

BOSEK 
drifter

Auto: coś
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 22:13   

chcecie być adminem ? ... ok

Kto zna się na bazach danych ?
Kto ma czas i kase żeby wywalać pieniądze na domenę, serwer, załatwiać hosting, ślęczeć nad działaniem forum żeby nie padało co tydzień jak inne ?

Nie mam nic przeciwko. Kfak pewnie też ;-)
Nowy admin zapłaci pare stów za serwerek i domenę przez okres dwóch czy trzech lat to mu się odechce. Poślęczy 18 godzin non stop nad przywróceniem bazy po awarii to nawet nie jęknie, że mu oczy korbą wyszły :haha:

Jak są wśród was odważni - proszę bardzo. Ciekawy jestem , jak często forum nie będzie działać :spoko:

:rotfl: Andziejuuuu - cio Ty na tjo ? :x

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 22:50   

ja tez nie mam nic przeciwko, co prawda to nasze wspolne dziecko, to chcialbym zeby mnie nie zrzucac ze stolka :haha:

z racji tej ze zarowno Bosek jak i ja w swojej skromnej osobie (ja juz praktycznie nie, ale to pewnie czasowo- mam nadzieje) siedzimy (teraz tylko Bosek za co poklony i wielkie THX) zeby to forum dzialalo, nie jestesmy komercha w stylu innego forum (co nam, a konkretnie mi zarzucano).

sprawa wyglada tak ze hajs ktory zostal zebrany poszedl na oplacenie domeny, hajs ktory jest za reklame Ream Poland tez idzie w 100% na domene, tam faktycznie jakies grosze zostaly ( w porownaniu z tym co zostalo wsadzone w servery i rozne inne konta) i to poszlo do kieszeni, jako pewien zwrot. w tej chwili sprawa jest unormowana dzieki firmie ICOM za co tez WIELKIE THX, pewnie gdyby nie Bosek dalej byla tragedia, bo nikt z nas nie mial juz zamiaru dokladac pieniedzy do worka bez dna (sory, ale 2 zbiorki kasy i zebrane lekko ponad 100 zl to lekka porazka).

co do moderatorow, ostatnia rewolucja ktora zostala przeprowadzona wydawalo mi sie ze i tak byla zbyt mocna, zawsze powtarzalem, ze to moderator jest odpowiedzialny za porzadek na forum, jak ktos sie obija, to prosze to zglosic, napewno sa ludzie ktorym mozna zaufac i nikt nie jest niezastapiony.
admin zas co zawsze powtarzalem jest glownie od spraw technicznych i nadzoru modow.

ps. nie mam zamiaru bawic sie w super szefa jak kiedys mial w zwyczaju MASS (przypominam starszym czasy tuning.pl czy forum Demola czy chociazby przygody dla ktorych powstalo to forum), jezeli ktos uwaza ze powinienem ustapic, bardzo prosze na priv z konkretami, jednak uwazam ze lepiej by bylo ewentualnie dobrac 3 osobe do adminow (ale po co skoro Bosek nawet sam daje sobie swietne rade)
a ja tu jeszcze wroce, tylko czekam az mnie ktos z postami przegoni :haha:

co do moderatorow, to z kolei uwazam ze sprawa powinna byc bardziej otwarta, Admin to jak trybunal konstytucyjny :haha: :haha:

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 23:03   

siwy napisał/a:
ja tez nie mam nic przeciwko, co prawda to nasze wspolne dziecko, to chcialbym zeby mnie nie zrzucac ze stolka :haha:

z racji tej ze zarowno Bosek jak i ja w swojej skromnej osobie (ja juz praktycznie nie, ale to pewnie czasowo- mam nadzieje) siedzimy (teraz tylko Bosek za co poklony i wielkie THX) zeby to forum dzialalo, nie jestesmy komercha w stylu innego forum (co nam, a konkretnie mi zarzucano).

sprawa wyglada tak ze hajs ktory zostal zebrany poszedl na oplacenie domeny, hajs ktory jest za reklame Ream Poland tez idzie w 100% na domene, tam faktycznie jakies grosze zostaly ( w porownaniu z tym co zostalo wsadzone w servery i rozne inne konta) i to poszlo do kieszeni, jako pewien zwrot. w tej chwili sprawa jest unormowana dzieki firmie ICOM za co tez WIELKIE THX, pewnie gdyby nie Bosek dalej byla tragedia, bo nikt z nas nie mial juz zamiaru dokladac pieniedzy do worka bez dna (sory, ale 2 zbiorki kasy i zebrane lekko ponad 100 zl to lekka porazka).

co do moderatorow, ostatnia rewolucja ktora zostala przeprowadzona wydawalo mi sie ze i tak byla zbyt mocna, zawsze powtarzalem, ze to moderator jest odpowiedzialny za porzadek na forum, jak ktos sie obija, to prosze to zglosic, napewno sa ludzie ktorym mozna zaufac i nikt nie jest niezastapiony.
admin zas co zawsze powtarzalem jest glownie od spraw technicznych i nadzoru modow.

ps. nie mam zamiaru bawic sie w super szefa jak kiedys mial w zwyczaju MASS (przypominam starszym czasy tuning.pl czy forum Demola czy chociazby przygody dla ktorych powstalo to forum), jezeli ktos uwaza ze powinienem ustapic, bardzo prosze na priv z konkretami, jednak uwazam ze lepiej by bylo ewentualnie dobrac 3 osobe do adminow (ale po co skoro Bosek nawet sam daje sobie swietne rade)

co do moderatorow, to z kolei uwazam ze sprawa powinna byc bardziej otwarta, Admin to jak trybunal konstytucyjny :haha: :haha:

:D

fajnie :)
JEstes moim guru .. Bosek tez :)

UMC UMC UMC

noodl3s 
prawdziwy tuner

Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 23:12   

Paweel napisał/a:
siwy napisał/a:

:D

fajnie :)
JEstes moim guru .. Bosek tez :)

UMC UMC UMC
ObrazekObrazekObrazek

i od tego bym wlasnie zaczal zmiany na tym forum. od SPAMU, nieprawdaz pawle?

HaGie 
pro racer

Auto: sej, gej
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 23:52   Re: Wybory 2006

kolpi napisał/a:
Jako, że nadchodzi czas kampani wyborczych trzebaby pomyśleć o wyborze nowych władz LKT. Zmiany na stołkach admina, moderatorów itp. Co o tym sądzicie? Liczę na Wasze opinie.
Jeśli uznacie to za dobry pomysł, to na jesieni przeprowadzimy głosowanie.

Pozdrawiam

a po co kogos zmieniac ??? bo nie czaje ??? ktos cos zle robi ??? czy o tak o dla urozmaicenia ???

Kfaka i Boska nigdy bym nie zmienil bo Oni to stworzyli.... :spoko:

BOSEK 
drifter

Auto: coś
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 06:34   

:wrr: najlepiej to zrobic tak. Tego co chce być adminem rozjechać.

Potem wywalić z własnego domu - exmitować. Zabrać mu jego komórkę. Zabrać kase z portfela. Sprzedać jego auto .... bo to jest WŁAŚNIE DEMOKRACJA :x :rotfl:

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 07:40   

noodl3s napisał/a:

i od tego bym wlasnie zaczal zmiany na tym forum. od SPAMU, nieprawdaz pawle?

osobiście mi to kompletnie nie przeszkadza ...

ale jak Tobie przeszkadza to zmieniaj ... :S

siwy 
speed demon

Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 09:38   

HaGie napisał/a:
Kfaka i Boska nigdy bym nie zmienil bo Oni to stworzyli....

:mrgreen:
nie znam kfaka :mrgreen:

[vaseline '06 on tour :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ] buziak HG :)
:rotfl:

HaGie 
pro racer

Auto: sej, gej
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 09:58   

siwy napisał/a:
HaGie napisał/a:
Kfaka i Boska nigdy bym nie zmienil bo Oni to stworzyli....

:mrgreen:
nie znam kfaka :mrgreen:

[vaseline '06 on tour :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ] buziak HG :)
:rotfl:

zadna wazelina... mowie jak jest :mrgreen:

tez Cie Kocham :spoko:

siwy 
speed demon

Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 10:17   

HaGie napisał/a:
zadna wazelina...

of kors to byl gupi zart.
ale bez spamu bo to offtop :mrgreen:

Odpowiedz do tematu