Jakos myslalem ze w lbn jest wiecej szybkich samochodw...a tu dowiaduje sie ze 8 sek wystarcza na wiekszosc...hmmm...dziwne...
audi s6 avant
a tutaj czas na cwiartke
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Jakos myslalem ze w lbn jest wiecej szybkich samochodw...a tu dowiaduje sie ze 8 sek wystarcza na wiekszosc...hmmm...dziwne...
audi s6 avant
a tutaj czas na cwiartke
8sec. na wiekszosc aut po malych przerobkach, wiadomo ze S2, RS4, SL500, Cupra, EVO są to sa auta troszke innej kategorii....
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: sti
Wysłany: Nie Wrz 10, 2006 19:59
a ja jestem przekonany że 8 sec na bank nie wystarczy,w ciągu 10min jestem w stanie wydzwonic co najmniej 5 aut które zleją tego 8 sekundowca tak że nie bedzie wiedział co sie dzieje,90% fabrycznych 8 sekundowców nie robi tych 8sec z powodu zajeżdzenia,ja mam fabrycznie 7.3sec mam zmienony silnik z poj. 1.6 na 1.8( w bdb stanie,z małym przebiegiem) i trochę podrobiony i wydaje mi się że auto przyspiesza teraz ponizej 7sec a jest kilka aut które mnie leją bez problemu,wiec żeby byc szybkim i liczyc sie w lbn conajmniej musisz przyspieszac ponizej 6sec
pozdrawiam
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //