Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 14:30
Paweel napisał/a:
noodl3s napisał/a:
i od tego bym wlasnie zaczal zmiany na tym forum. od SPAMU, nieprawdaz pawle?
osobiście mi to kompletnie nie przeszkadza ...
ale jak Tobie przeszkadza to zmieniaj ...
nie dziwie sie, w koncu jestes jedna z osob bezmysle napier#$#@ w klawiature...
a tak zeby nie robic offa to nie widze potrzeby jakichkolwiek zmian modow i adminow
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 17:38
MACIOR napisał/a:
Komuś znowu nie staje i musi się dowartościować na forum ????
nie,absolutnie nie mam takiej potrzeby- uwierz mi na slowo po prostu skoro mowimy o zmianach to mozna by zrobic cos z tym spamem, chyba ze to ja jestem na tym punkcie przewrazliwiony i na kazdym forum jest to norma . od tego jest shoutbox
ps i nie to ze przypie### sie do pawla, chodzi mi o kilka osob ktore z forum robi sobie gg
nie,absolutnie nie mam takiej potrzeby- uwierz mi na slowo po prostu skoro mowimy o zmianach to mozna by zrobic cos z tym spamem, chyba ze to ja jestem na tym punkcie przewrazliwiony i na kazdym forum jest to norma . od tego jest shoutbox
ps i nie to ze przypie### sie do pawla, chodzi mi o kilka osob ktore z forum robi sobie gg
wiesz co .. w sumie to nie wiem co odpisac
.... więc dla mnie koniec "dyskusji"
Pozdro
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
eee pierdoły gadacie.... Po ch*j zmieniać coś co jest dobre. Powiem tak Na tym forum jest za dużo modów i spamu jak juz ktoś to słusznie wymienił. Z dwóch powodów wymienionych przezemnie wolałbym zeby mody wziely sie za robote i zbedny spam z tematów usuwali
w regulaminie powinno byc "Post niezgodny z tematem zostaje skasowany" czy jakoś w podobnej formie i myśle ze to załatwiło by problem my na forum ostatni przyjeliśmy taktylke walki z trollami ze kazdy post nie na temat lub topic w nie tym dziale = warn + pare dni blokady pisania sa tacy co sie nawrocili a sa tacy co niedociera donich nic ale to w wiekszosci dzieci neostrady