Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 15:58
student napisał/a:
http://www.wrzuta.pl/film/cy1vW4iQqe/cbr_vs_vectra_3.2_poscig
po obejżeniu tego filiku nabrałem troche więcej szacunku dla tej srebrnej bryczki i dla tego co ją prowadzi bo musicie przyznać ze koleś też musiał mieć jaja oczywiście nie tak duże jak motocyklista
po obejrzeniu tego nagrania zmieniłem nieco zdanie ... wcześniej też byłem pod wrażeniem teraz jestem pod wrażeniem ale głupoty tego policjanta
... powodował jeszcze większe zagrożenie niż motocykl
Jak dla mnie to była zwykła pokazówka że Vectry trza sie bac ... on pakował sie po podwójnej ciągłej na czołówke spychał cywilne auta na pobocze ... to nie USA .. Polacy nie są przyzwyczajeni do takich numerów ... ciekawe czy by sie tak podniecali jego jazda jakby wyje#@%@ dzwona w jakiś ciągnik albo gorzej tico ...
dla mnie bezmyślność ... i tyla ...
a na temat pościgów policyjnych i ich sprawności działania wyrobiłem sobie ostanio zdanie ...
banda pączko i bułkożercó darmozjadów...
ps. gonią go jakby conajmniej bank obrabował ... a nie "tylko" przekroczył prędkość
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 16:08
dzis w BRJcie konczyli skladac przod w e38 pana Liska... nie wiem dokladnie jakie byly okolicznosci ale auto ma blachy lu 7... cos tam wiec raczej dopiero go nie zakupil... nie ma co sie slinic nad jego umiejetnosciami....
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 16:13
Paweel napisał/a:
student napisał/a:
po obejżeniu tego filiku nabrałem troche więcej szacunku dla tej srebrnej bryczki i dla tego co ją prowadzi bo musicie przyznać ze koleś też musiał mieć jaja oczywiście nie tak duże jak motocyklista
po obejrzeniu tego nagrania zmieniłem nieco zdanie ... wcześniej też byłem pod wrażeniem teraz jestem pod wrażeniem ale głupoty tego policjanta
... powodował jeszcze większe zagrożenie niż motocykl
Jak dla mnie to była zwykła pokazówka że Vectry trza sie bac ... on pakował sie po podwójnej ciągłej na czołówke spychał cywilne auta na pobocze ... to nie USA .. Polacy nie są przyzwyczajeni do takich numerów ... ciekawe czy by sie tak podniecali jego jazda jakby wyje#@%@ dzwona w jakiś ciągnik albo gorzej tico ...
dla mnie bezmyślność ... i tyla ...
a na temat pościgów policyjnych i ich sprawności działania wyrobiłem sobie ostanio zdanie ...
banda pączko i bułkożercó darmozjadów...
ta, pewnie lepiej będzie jak będa ci bułkożercy siedzieć i bać się pościgów bo właśnie taki kretyn się roz%&% i będzie na nich....... że po co ściagali bo to dobry chłopak był......a jak debil kogoś zabije na ulicy to wtedy każdy zapyta gdzie ta policja i czego go nie załapali.....
z Twojej wypowiedzi wynika że bandytom można ale policji to już nie wypada
on uciekał pewnie dlatego ze nie miał prawka na motor a swoja drogą moim zdaniem to głupota jak masz prawko np kat B lub wyższej powinno być tak ze mozna motorkiem jeździć
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 16:20
student napisał/a:
on uciekał pewnie dlatego ze nie miał prawka na motor a swoja drogą moim zdaniem to głupota jak masz prawko np kat B lub wyższej powinno być tak ze mozna motorkiem jeździć
kurs na A to koszt ok 300pln... wiec wg mnie dobrze ze na motocykl trzeba miec ta kategorie i ze przeprowadza sie egzamin...
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 16:26
student napisał/a:
tak i niech się uczy jeździć na drodze, motor to troche inna bajka niż samochód (nie mylić ze skuterem)
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 20:03
Jaqub napisał/a:
kurs na A to koszt ok 300pln... wiec wg mnie dobrze ze na motocykl trzeba miec ta kategorie i ze przeprowadza sie egzamin...
masz nie aktualne wiadomosci kurs kosztuje 550 no na bide 500 +jakies zaswiadczenia lekarsie nawet ze 100 plus egzamin wychodzi pare ladnych litrow wachy
Ostatnio zmieniony przez Rysiek Wto Wrz 26, 2006 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Wto Wrz 26, 2006 20:05
daniel325 napisał/a:
Jaqub napisał/a:
masz nie aktualne wiadomosci kurs kosztuje 550 no na bide 500 +jakies zaswiadczenia lekarsie nawet ze 100 plus egzamin wychodzi pare ladnych litrow wachy
kurs na "C" + "E" wychodz dużo dużo więcej ... to znacyz że mam jeździć bez ? ...
nie ... nie stać mnie na prawko i nie jeżdżę a jak będe jeździć to będe tez płacić mandaty
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Ostatnio zmieniony przez Rysiek Wto Wrz 26, 2006 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Ta Cbr to na 100% kastrat, wiem jak chodzi zdrowa otwarta wersja bo miałem taką.
po tym co przeczytałem w prasie to ta vectra całkiem nieżle idzie ,ale swoją drogą troche był głupi przecież mógł np skręcić do świdnika i pewnie by im uciekł na jakimś osiedlu