Dobra zeby nie robic jeszcze jednego tematu wie moze ktos czy w lbn mozna cos zrobic z porysowanymi alumami?? nie wiem czy to do polerowania, czy gdzie oddac...alumy maja slady po kraweznikach...
z gory thx za pomoc
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 20:16
sharxhunter napisał/a:
A jakas podpowiedz gdzie ten bezpiecznik ??
jesli to opel to pod kierownicą masz klapkę a pod klapką są bezpieczniki
piszę o tym bo pomyślalem sobie że może faktycznie nie wiesz
aha ! pod maską jest pewnie skrzynka z przekaźnikami tam też mogą być bezpieczniki
Jaqub napisał/a:
jak masz skrzynke z bezpiecznikami to albo na dekielku skrzynki bedzie opis albo w instrukcji obslugi..
jeśli chodzi o opis na dekielku czy tam klapce to dobrze by było żebyś niemiecki znał
Ja mam corse tez z francji...wiec instrukcja sie nie przydaje...bezpieczniki pod maska...ale ktory to jest...a w dominowie to bardzo przyjacielski bym powiedzial zaklad wiec moge miec za free...a malowanie gdzie?? Kazda lakiernia czy to cos specjalne jest??
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 08:09
nie wiem jak w oplach ale np od absu sa jakies takie wieksze przekazniki wiec mozliwe ze bezpiecznik od TC tez moze byc inny... zreszta nawet zabojady powinni to jakos tak z angielska sciagnac i powinno by w opisie cos z traction control...