Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 00:55 Dlaczego Ludzie sprzedają super auta...
Zastanawialiscie sie kedys dlaczego koles ktory kupuje wartą 300 000 PLN 911tke sprzedaje ja po kilku miesiącach...? Bo go nie stać na wache ludzie są śmieszni, kilka przykładów KLIK
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 17:33
Dobre, mnie rozbawil dziadizus ktorego zona ma problem z kregoslupem. Haha zawieszenie mu przeszkadza, a przyspieszenie w 6s do 100 to oczywiscie nie oddzialuje na kregoslup?? Ale brechta z tych co sprzedaja autko z 2006 roku i to Cayman-y. Na tapecie byl piekny, ale w garazu juz tak okazale sie nie prezentowal no i gdzie ucieklo te 200 konikow???
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec
cayman, boxter to sa auta dla tych ktorym w zyciu "nie do konca sie udalo"... przynajmniej wg mnie i clarksona... jak porsche to 911 i to turbo albo RS albo ktorys z GT... mi tez podoba sie cayenne ale tylko i wylacznie ten od gembali (biturbo) bo jest to polaczenie ciezarowki (wielki kredens) z moca ktora mozna obdzielic kilka aut... sportowych