_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
niech Policja wezmie sie ku*wa wreszcie za robote bo za cos sie im placi...tyle wlaman do samochodow, napadow pobić a oni za takie bzdury sie biorą wstyd panowie
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 12:43
najlatwiej wykryc takie wykroczenie... zreszta w policji mamy rozne sekcje.. i tak np. drogowka walczy z tunerami a kryminalni z czym innym.. nie sadzisz chyba ze policjant z drogowki bedzie latal za zlodziejem
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 12:58
PRZECIEZ TO METRO NAPISALO TEN ARTYKUL DAJCIE SPOKOJ
Zastanowcie sie przez chwile czy w ogole przestrzegacie przepisow, fakt faktem ja mialbym sam ochote sie pobawic w policjanta np takiemu debilowi ktory wieczorna pora (kiedy widocznosc jest defacto najgorsza, jest ciemno, ale jeszcze swiatla za slabo swieca)a ten jedzie na halogenach, albo jakies mrygajace spryskiwacze
a glosne wydechy to mozna sobie na wsiach robic, nic bardziej nie wk@$# jak o 2 rano ryk wydechu ktory budzi Twoje male dziecko.
najlatwiej wykryc takie wykroczenie... zreszta w policji mamy rozne sekcje.. i tak np. drogowka walczy z tunerami a kryminalni z czym innym.. nie sadzisz chyba ze policjant z drogowki bedzie latal za zlodziejem
chodzi mi o to ze robią wielki szum w mediach z niczego, niech złapia bandyte ktory napadl i zabił chlopaka w dyskotece(JOKER) i wtedy niech sobie robią z tego szum dowoli
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Ostatnio zmieniony przez Rysiek Sro Paź 11, 2006 14:31, w całości zmieniany 1 raz
właścicielem JOKER`a jest mój serdeczny kumpel... myślę, że po takiej reklamie jaką mu zrobił taki chłopaczyna - jest mu smutno, że takie osoby pojawiają się w pobliżu jego lokalu