Dla mnie to jest GLUPOTA jacy to oni sa Super 95% dowodw zabieraja za glosny wydech a to na Niebezpieczenstwo ma maly wplyw , a po drogadach jezdza wieksze Sztrucle ze az strach wsiadac , ciekawe jakby kazali powiedzmy taksowkarzom zrobic badanie techniczn itp pewnie okazalo by sie ze sa bardziej niebezpieczni(codzi mi o zawieszenie itp) niz tuningowcy z glosnymi wydechami...... a zwaias wplywa na droge chamowania prowadzenie w zakreci i tym podobne . ale za to TUningowcy sa medialni i wogle jakie to piraty sa tragedia normalnie albo Autobuty komunikacji miejskiej Zgroza ja kruszaja czarny dym a norm halasu to tez raczej nie spelniaja..
MACIOR, eeee masz nieświerze wieści ostatnio pare razy widzialem jak opał lali do baków. Złotówkarze zato maja trudniej bo żeby lać hellene muszą mieć dobrego znajomego co tym sie zajmuje albo muszą pokombinować na normalnej stacji już opału ot tak o niekupi tylko trzeba oświadczenie pisac....
MACIOR, eeee masz nieświerze wieści ostatnio pare razy widzialem jak opał lali do baków. Złotówkarze zato maja trudniej bo żeby lać hellene muszą mieć dobrego znajomego co tym sie zajmuje albo muszą pokombinować na normalnej stacji już opału ot tak o niekupi tylko trzeba oświadczenie pisac....
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 04:12
Co do Oświadczenia to nie ma problemu, P. Kiepski na moje konto przez rok czasu kupil ok 300litrów orenżady i to w dodatku mieszka na sławinku, oczywiście mówimy o starym Ferdku Kiepskim... hehe
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec