Garul jak mogles spic kolezanke. A co do andrzejek to dobry pomysl zeby cos wykombinowac tylko nie wiem czy to nie jest juz za pozno bo wiekszosc lokali jest juz zarezerwowana. fajnie by bylo powtorzyc bo naprawde fajnie bylo
_________________ umiesz liczyć licz na siebie, twoje szczęście innych J.E.B.I.E
Wilku?? hmm,poza tym ze nie uwzględniłeś mnie w spisie z Di i Garulem( bo ja też chętnie pomagałam w wypiciu całęj żołądkowej ) to spoko możemy pić.ZuZka w takim razie może my zajmiemy się organizacją Andrzejek??Pozdro for all z imprezy,a szczególnie : mojej ukochanej Di,Tarasa,Garula,Bartka, Mileny, Ryśka i Karoli,Wilka , Angeli, dla Vestiego I Leszcza za organizację oraz Kate za pozytywną selekcję
Czekajcie juz trzeci raz edytuję tą wiadomość bo cały czas o czymś zapominam
Oczywiście pozdrowienia dla wszystkich imprezowiczów , tych co nie wymieniłam a z nimi piłam ( nawet nie czuję jak rymuję) i nie tylko.Pozdro for all.:D
No teraz to już chyba będzie wszystko.
_________________ Open up your mind!!!
Devi
Ostatnio zmieniony przez Devi Pon Lis 06, 2006 21:27, w całości zmieniany 1 raz
Buuu a ja w andrzejki mam zapierdol jak sam skurwesyn... Mam cały lokal zarezerwowany na 40osób i pupcia zbita a szefowa na bank nieda mi wolnego... chyba ze dołacze do was po robocie ale znow nic niewypije bo bede furka grrrrr.... biednemu zawsze wiatr w oczy wieje