Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 08:39
dzieki chlopaki... Ale macior czy przypadkiem 2 przelotowe tlumiki nie stworza takiego halasu ze w promieniu dzielnicy beda tlukly sie szyby w domach Mocherowych Beretow ??
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 08:46
Dzieki... Wielkie, to juz wiem w ktorym kierunku podazac... Oczywiscie za wydechem..
Bede musial sie usmiechnac do Geo lub do Lecha oddam w ich rece...
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec
Ja tez wytrzymam jak sie upre, ale juz mnie to wkurza i nie chce mi sie jezdzic az tak glosnym samochodem. Jak go odpale w nocy na osiedlu i chodzi na ssaniu to ogolnie wstyd i mam wrazenie ze zaraz cegly poleca.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 15:32
MACIOR napisał/a:
Patrz a u mnie dało się wytrzymac
to sie nazywa tolerancja sluchu... inny masz sluch jak mieszkasz przy samym lotnisku a innym jak na wiosce w lesie... Macior za dlugo jezdziles na przelotowych wydechach i Ci sie ucho przyzwyczailo... a druga sprawa to wyciszenie auta... u mnie wewnatrz jest luzik
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 15:46
u mnie jest 2,5 cala na 2 rzelotowych tłumikach i jes głosno ( chyba troche za bardzo ) , nie wiem moze tłumiki juz sa puste czy co , ale ogolnie 2,5 cala mimo 2 tłumikow jest do wytzymania jezeli sie jezdzi do 2 - 2,5 tys obr powyzej juz sie zaczyna huk bo inaczejnie mozna tego nazwac
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."