Wystarczyło by że w nocnym pan milicjant albo patrol milicji by sobie jeździł (jak w Wawie widziałem) i było by wszystko ok
juz jeden gdzies tam w jakims miescie jechal...
QSY napisał/a:
a ja na to leje i tak nigdy bym nie wracał takim autobusem po imprezie, wole taxi, przynajmniej pod sam dom mnie zawiezie, wszyscy dobrze zdajemy sobie sprawe co sie w takich autobusach bedzie działo w nocy jak bedzie tym jezdził tylko sam kierowca
Qsy kozak jestes bo wracasz zawsze w min. 3 osoby ta taksowka i we 3 sie zrzucacie.
Poza tym pierdolenie o bezpeczenstwie. Tak samo cos moze sie stac na ulicy w nocy, nie musi to byc w autobusie. Tak samo jak kierowca autobusu pewnie sa zagrozeni taksowkarze i wszyscy ludzie w tym miescie. Na inzynierskiej tez sie nie pojawiajcie w nocy bo nawalona mlodziez cos wam zrobi.
hmmm.....
tak sobie czytam i czytam i zastanawiam sie czemu tylu z was jest anty wszystkiemu
targi bleah, komunikacja nocna ma wewnetrzne fuj.....
Z takim podejsciem to w LBN bedzie jedno wielkie gowno, to miasto bedzie szare bure i ponore gdzie nic sie nie bedzie dzialo
Hagieciak dobrze napisal jak bedziecie mieli dostac wpierdol to pod domem w bialy dzien dosaniecie.
Rozumiem kierowcow MPK bo praca w nocy jest niebezpieczna ale takie jest ryzyko zawodowe. Tak jak sprzedawca jest dla klijentow tak samo kierowca MPK podejmujac sie takiej pracy rowniez musi sie liczyc z tym ze jest dla pasazerow.
MPK niestety i tak nie robi wszystkiego dla klijentow ale przynajmniej sie stara.
Uwazam ze nocna komunikacja powinna byc w LBN i nie tylko w weekendy ale przez caly tydzien bo nie kazdego stac na taxe.
no niestety, u nas w lbn jest wiele bezmózgów, którym brak szacunku i nie boją się zastraszać, okradać, bic innych bo poprotu czują się bezkarni...
A w Warszawie są wszyscy święci? W Lublinie w porównaniu ze stolica jest spokojnie i mysle ze jakis okres próbny powinien być wprowadzony a później powinny zostać podjęte dalsze działania
Co do bezpieczeństwa kierowców to mają być oni(nie tylko ci co maja w nocy jeździć) w jakiś gaz łzawiący czy coś podobnego...