Auto: quattro ;-)
Skąd: Czuby Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Wrz 2004 Posty: 359
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 20:16
ja mialem sirio ml 145 fajna antenka ... ale dla mnie byla niewygodna... bo trzeba byla ja chowac itp... teraz mam taka sirio ( http://www.rajdowiec.pl/pezotka/DSC_0025.jpg ) i jestem z niej zadowolony
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 21:10
polll napisał/a:
ja mialem sirio ml 145 fajna antenka ... ale dla mnie byla niewygodna... bo trzeba byla ja chowac itp... teraz mam taka sirio ( http://www.rajdowiec.pl/pezotka/DSC_0025.jpg ) i jestem z niej zadowolony
to uważaj żeby końcówki nie złamać .. rozpieprzyłem juz dwie u mnie coprawda wyżej zamontowane to i łatwiej zachaczyć .. ale można przyjąc że zero wytrzymałości to ma ... i oczywiście nie występuje jako część ...
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Gru 02, 2006 21:59
ja biore PRESIDENT'a HARRY'ego II CLASSIC i na 99,9% ta SIRIO ML145 z tego co wyczytalem na roznych forach jest najlepsza z tej trojki co podalem: midland, sirio, president...
Auto: RS6MTM/911turbo s techart
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Wrz 2004 Posty: 74
Wysłany: Pon Gru 25, 2006 01:38
Moim zdaniem midland któryś z kolegów wcześniej napisał że sirio różni się tym że ma lepszą sprężyne i w tym momencie go wyśmiewam bo przedwczoraj przeprowadzaliśmy test obu anten
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Gru 25, 2006 22:10
na moim zestawie dzisiaj zlapalem mobilka w LBN (co byl i jechal na Wawe) a ja bylem przed Lubartowem od strony Parczewa
a co do roznic SIRIO- Midland to w Sirio sprezyna jest naprawde super... galezie antenie nie strasznie (zapomnialem o antenie i smignalem pod bardzooo niskimi drzewkami... dzwiek jest straszny.... ale ku mojemu zdziwieniu i zadowoleniu antena cala i dach OK)... Midlanld z tego co slyszalem i widzialem kilka autek mocno koroduje ( wszystkie elementy ktore sa srebrne/blyszczace)