Wysłany: Sro Gru 27, 2006 14:26 szukam schronienia na zime dla malenstwa..
chodzi o to ze mam malo miejsca i tylko jeden garaz a auta 3... ojciec zajal garaz... szkoda mi malenstwa bo jako ze cabrio to powinien miec cos do ochrony przed sniegiem i deszczem... wpadlem na pomysl zeby kupic cos takiego:
http://www.allegro.pl/ite..._wyprzedaz.html
i mam pytanie jak jest z wytrzymaloscia takich wynalazkow? o wiatr bym sie nie martwil bo miejsce dobrze osloniete od wiatru ale czy wytrzyma snieg i sie nie polamie? rozmiarowo pasuje mi eXtra (na smarcika cabrio)
nie moge postawic blaszaka bo smarcik stoi pod dwoma oknami (od kuchni i werandy) i bedzie zaslaniac... juz ten jeden blaszak co stoi to i tak jest po maksie wcisniety... nie bardzo chce taka plandeke bo mialem juz w zeszlym roku na beemce i nikomu tego nie radze jesli w miare normalnie uzytkuje auto ( jesli ma stac auto cala zime to oka)... okropnie rysuje sie lakier od takich pokrowcow bo zadko kiedy zaklada sie go na "CZYSTE" auto... poki co jestem za tym zeby przetestowac ten najtanszy (ew. pozniej podjade do kogos znajomego zeby mi wyspawal taka konstrukcje na ktora moglbym nalozyc taki daszek...
polatam po marketach moze gdzies beda mieli na wyprzedazy takie z bialym daszkiem/ po sezonie jest wiec na niektrore rzeczy mozna negocjowac cene... rureczki sobie pomierze i albo tak jak Paweel pisze skrece sobie albo kumpel mi pospawa... a daszek przerzuce z markeciaka....