Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Gru 28, 2006 13:56
dobry film, powiem szczerze, ze wszystko zależy od tresury takiego psa. Te psy są stworzone do zabijania walk i obrony.
a cały dog-holocaust czy jakoś tak, jest efektem tego że byle cham może mieć takiego psa, a nie tak jak kiedyś, dziś byle żul ma pitbulla którego nie wytresował, albo zrobił to nieumiejętnie i taki pies może stać się zagrożeniem.
dlatego należy wprowadzić restrykcyjne przepisy dla posiadaczy takich psów, psychotesty chyba przede wszystkim, tak jak pozwolenie na broń, tak pozwolenie na pitbulla, to oczyści szarą strefę wśród tych psów.
mnie drazni widok byle lebiedzia z pitbullem... co sam nie potrafi nad nim zapanowac a wozi sie po miescie... nawet tu mam taki przyklad... pies zdemolowal mieszkanie ale wlasciciela to wali... wazne ze ma bulla i jest kims...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
kurde bym spotkał takiego sku%^#@$&a co organizuje i jego pies bierze udział w tych walkach bym go skopał i obdarł ze skury
a gdyby przyszedł jakiś chycel i zachrzanił by mi psa i uśpił to bym i jego zajebał
co do psów, kiedy byłem dzieckiem zawsze chciałem takiego mieć