Wy nie macie innych zmartwień niż sadam, binladen i wtc ?? wg mnie ta para kaczek rządząca Polską jest bardziej niebezpieczna niż hitler stalin i te sadamy razem wzięte , tamci byli fanatykami i chcieli jak najlepiej dla swoich krajów i ich mieszkańców a te kurduple nie mają żadnych piorytetów i jedyne co mogą przynieść Polsce to wstyd
sory za ot ale dzisiaj tematem namberłan na świecie jest jakiś gostek z wąsami i brodą który tak naprawdę wszystkich obchodzi tyle co wczorajsza kolacja
Wy nie macie innych zmartwień niż sadam, binladen i wtc ??
Ja mam , nie odpaliłem w tym roku Mazdy 3 1,6TdCi chociaż obiecałem klientowi robic to w tym roku ale pierd^$%ne EDC16 daje popalić.
Andrzej , nie spinaj sie tak , bo ja podałem tytuł jednego filmu , który jest jednocześnie jedyną do tej pory wersją wydarzeń tłumaczących naukowo lub statystycznie to co sie tam stało...jako elektronik przyjmuję jedynie ścisłe dowody a nie hipotetyczne założenia, kupy się nie trzymające... a jedynie takimi karmiło nas Discovery i inne stacje... tu mam zbliżenia, dowody, zeznania ... dlatego "tymczasowo" opieram swoje zdanie o ten materiał filmowy.
Zaznaczam , tymczasowo , dopuki nie ukaże sie wersja jeszcze bardziej podparta dowodami...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 23:19
TTomek napisał/a:
Andrzej , nie spinaj sie tak
sam sie nie spinaj bo ja sie nie spinam, kurna to jest tylko tekst i nie interpretuj tego jak chcesz, tylko neutralnie, ja sobie pisze tutaj z jednej strony mam piwo, z drugiej lezy kot, z trzeciej ogladam smieszne filmy i kabarety i raczej mam zajebisty humor i daleko mi do spinania.
ja sie smieje i sie ciesze, emotsow nie uzywam bo mi sie nie chce, zluzuj to jest net tu nie ma emocji
ale tortury sa zakazane wiec nie mogli go meczyc , a znow jak by go zamkneli nawet i w izolatce to prawdopodobnie sztab prawnikow by probował składac apelacje zeby wyszedł za dobre sprawowanie itp
a tak odrazu sie pozbyli i nikt juz nie moze wniesc alepacji
pozatym kara smierci jest najwyzszym wyrokiem jaki panuje na swiecie
Tortury nie wszedzie są zakazane A zadna apelacja by mu nie pomogła bo mial jeszcze 2podobne sprawy wiec był bez szans...
TTomek, a skad wiesz czy ten film "cala prawda o WTC" nie byl dobrze przygotowana mistyfikacja, nie wiesz moze to zbiegi przypadkow, moze drobne korekty, dostales drugie spojrzenie na ta sprawe i "tfiuuu" -jak to powiedzial Daniec - "wiedziales i juz nie wiesz"
Jak wyjasnisz uderzenie BOEINGA w pentagon, i brak jakichkoliwek szczątków ? Mistyfikacja, foto-video montaz?
Amerykanie wszystkim robią koło d.u.p.y, to pieprzenie o terroryźmie jest po to aby swiat sie bał, a US ARMY nas ocali - Kasa kasa kasa...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
widze że ładnie głosowaliście
wg. mnie właśnie dobrze że go powiesili bo w takich krajach śmierć przez powieszenie to śmierć haniebna. Jedynie co mi się nie podobało to to że tak szybko go skazali i powiesili bo powinni go sadzić również za reszte wyczynów a nie tylko za jeden.
Chodź tak naprawdę Odszedł kolejny wielki człowiek bo był wielki w takim samym sensie jak Stalin czy Hitler...
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 11:10
Rysiek napisał/a:
Jak wyjasnisz uderzenie BOEINGA w pentagon, i brak jakichkoliwek szczątków ? Mistyfikacja, foto-video montaz?
Amerykanie wszystkim robią koło d.u.p.y, to pieprzenie o terroryźmie jest po to aby swiat sie bał, a US ARMY nas ocali - Kasa kasa kasa...
a dlaczego mialy by byc szczatki skoro uderzyl w budynek i w budynek sie wbil?
nie spadl jak kupa do sedesu zeby sie rozplaszczyc na szerokosci 2km, dlaczego przyjmujesz tak jak autor filmu ze spadajacy boing powinien rozsypac sie w kawalki na obszarze XXX metrow? moze w tym tak sie ulozyly dzialajace sily ze nie rozwalil sie az na tyle kawalkow.
tak samo samochody, jeden walnie w mur z taka sama predkoscia wypadnie z niego silnik, drugi walnie i wypadna szyby, drzwi, rozleci sie na drobny mak, a jeszcze inny grzmotnie i tylko pomnie przod. czyz nie?
tak Andrzejku z tym ze jak walniesz autem w plot to zostaje (mimo ze czesto mocno poniszczone) nadwozie, jakies tam blachy itd... a tu nie bylo nic... co aluminium paruje z goraca? nie bata zeby nie zostalo nic....
a dlaczego mialy by byc szczatki skoro uderzyl w budynek i w budynek sie wbil?
nie spadl jak kupa do sedesu zeby sie rozplaszczyc na szerokosci 2km, dlaczego przyjmujesz tak jak autor filmu ze spadajacy boing powinien rozsypac sie w kawalki na obszarze XXX metrow? moze w tym tak sie ulozyly dzialajace sily ze nie rozwalil sie az na tyle kawalkow.
tak samo samochody, jeden walnie w mur z taka sama predkoscia wypadnie z niego silnik, drugi walnie i wypadna szyby, drzwi, rozleci sie na drobny mak, a jeszcze inny grzmotnie i tylko pomnie przod. czyz nie?
Andrzejku co Ty pieprzysz...zastanow sie jak Boeing mający wyskosc wiezowca 8piętrowego moze zrobic dziure wielkosc dziury po uderzenu Tomahowka ...a gdzie skrzydła? Przeciez sie nie schowały Gdzie szczatki jakie kolwiek przeciez na pokładzie leciało kilkadziesiąt osob wiec jakies rzeczy osobiste ze sobą mieli wiec sorry ale jakies głupoty piszesz...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Wysłany: Nie Gru 31, 2006 16:28
Rysiek napisał/a:
Andrzejku co Ty pieprzysz...zastanow sie jak Boeing mający wyskosc wiezowca 8piętrowego moze zrobic dziure wielkosc dziury po uderzenu Tomahowka ...a gdzie skrzydła? Przeciez sie nie schowały Gdzie szczatki jakie kolwiek przeciez na pokładzie leciało kilkadziesiąt osob wiec jakies rzeczy osobiste ze sobą mieli wiec sorry ale jakies głupoty piszesz...
Ty tak uwazasz, ja uwazam ze Ty pieprzysz glupoty i co? zaczniesz normalnie dyskutowac ? kazdy z nas ma swoje racje wiec moze zacznij merytoryczna dyskusje a nie twierdzac od razu ze ktos pieprzy, bo obydwaj wzorujemy sie na tym co uslyszelismy w TV i lub czytalismy w sieci.
Owszem jest to zastanawiajace, jednak biorac pod uwage fakt, ze boing spada w pozycji lezacej nie zrobi dziury na 8 pieter Skrzydel nie ma tez to fakt, ale bierz pod uwage ze mogly sie zlozyc, po za tym bierz pod uwage ze boeing uderzal w ziemie pod jakims kontem, pentagon ma pare pieter w dol, skrzydla mogly sie zlozyc i jak strzala mogl wpasc w dol, jest tez taka opcja.
po co na sile szukac spisku ?