ja mam THOMSONA lyra 256mb z allegro i jest na karty SD wiec mozna nawet 4GB dorzucic a teraz karty 1GB sa za 55pln/tez allegro kingstony... zwykly dobry mp3 bez wodotryskow... jesli wymagasz czegos wiecej od muzyki ktora sluchasz to i tak co bys nie kupil to musisz jakies sluchaweczki lepsze zakupic np senheisery...
Kup ipoda na inny szajs nawet niepatrz, miałem pare dni takiego z dyskiem 40gb i powiem że przejebista zabawka.
zabiłeś nmie tą wypowiedzią
dzięki ale:
po 1. jak szarks napisał, nie stać mnie na ipoda
po 2. po co mi ipod, nie należe do nadzianych ludzi którzy zabawiają się zabawkami za troche grubszą kase.
I po ci mi te 40Gb, jak nigdy tego nie napełnie do końca.
A mp3 mi potrzebne np. poza domem, w domu mam TV- więc moge sobie filmy oglądać, mam też kompa i wierze, więc moge słuchać muzyki z radia, płyt i kompa.
Wniskując z tego mp3 bede używał keidy np będe sobie rano szedł do kiosku po gazete i fajki, a nie po to aby cały dzień mić w uchu słuchawke i zastanawiać się kiedy ja w końcu przesłucham wszystkie kawałki na 40gigowym dysku
Ostatnio zmieniony przez Upierdliwy Sob Sty 06, 2007 19:04, w całości zmieniany 1 raz
najpierw pomysl o tym ze skoro mysli o 512 moze 1 gb to na ipoda chyba go nie bedzie stac...
I po paru dniach okaże się że 512 to mało, sam doniedawna miałem pena 512mb i były z nim same problemy, kupiłem 2gb i już kurde żałuje że 4gb niekupiłem. Czasem lepiej usiąść na pupci i dozbierać troche monety i kupić coś lepszego i markowego bo szajsy typu Creative, tomsony niech zostaną dla chołoty z media.
a ja dopiero słyszałem że Creativy sa najlepsze empetrzaski.
I nie mam zamaru wydawać kilka koła na takie ipodowe gówno, TV mam w domu a 512 czy tam 1gb mi w zupelności starczy.
najpierw pomysl o tym ze skoro mysli o 512 moze 1 gb to na ipoda chyba go nie bedzie stac...
I po paru dniach okaże się że 512 to mało, sam doniedawna miałem pena 512mb i były z nim same problemy, kupiłem 2gb i już kurde żałuje że 4gb niekupiłem. Czasem lepiej usiąść na pupci i dozbierać troche monety i kupić coś lepszego i markowego bo szajsy typu Creative, tomsony niech zostaną dla chołoty z media.
hehe.. ale ja mam takiego z mozliwoscia dokladania kart pamieci... zreszta mp3 mam do tego zeby sluchac muzy wtedy kiedy nie moge sluchac na sprzecie w domu/aucie/dzialce co zadko sie zdarza
Auto: .
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 19:12
Ja mam "koreańskie gówno" 2GB MP4 i jestem bardzo zadowolony...wiadomo Ipod to juz inna bajka...
Ale to co mam w zupełności mi wystarcza i w pełni świadomy polecam.
- obsługuje formaty: MPEG1/2/2.5/Layer1/2/3, WMA
- system plików FAT
- wyświetlacz 1.8" 65K kolorów
- obsługa tagów ID3
- nagrywanie dźwięku
- odtwarzanie normalne, repeat, repeat all
- equalizer: jazz, classic, rock, pop, normal, soft, DBB
- odtwarzanie A-B repeat
- wbudowane radio FM
- głośniki 0.5W
Jakie mozna miec problemy z mp3? Jak sie nie umie obsługiwac to sie nie dziw...
A jesli chodzi o Creative to akurat ma jedne z najlepszych produktów na rynku.
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Jakie mozna miec problemy z mp3? Jak sie nie umie obsługiwac to sie nie dziw...
A jesli chodzi o Creative to akurat ma jedne z najlepszych produktów na rynku.
Weź klapnij chłopie na tyłku i przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Co do Creative robili kiedyś dobrze rzeczy, teraz robią typową masówke, ale jak lubisz twój wybór ja wole droższe zabawki.