najpierw pomysl o tym ze skoro mysli o 512 moze 1 gb to na ipoda chyba go nie bedzie stac...
I po paru dniach okaże się że 512 to mało, sam doniedawna miałem pena 512mb i były z nim same problemy, kupiłem 2gb i już kurde żałuje że 4gb niekupiłem. Czasem lepiej usiąść na pupci i dozbierać troche monety i kupić coś lepszego i markowego bo szajsy typu Creative, tomsony niech zostaną dla chołoty z media.
a odrozniasz pena od mp3 ?
wiadomo ze pen to min to z 2 giga....
a jak kts slucha muzyki np w drodze na uczelnie... to i 512 starczy....
najpierw pomysl o tym ze skoro mysli o 512 moze 1 gb to na ipoda chyba go nie bedzie stac...
I po paru dniach okaże się że 512 to mało, sam doniedawna miałem pena 512mb i były z nim same problemy, kupiłem 2gb i już kurde żałuje że 4gb niekupiłem. Czasem lepiej usiąść na pupci i dozbierać troche monety i kupić coś lepszego i markowego bo szajsy typu Creative, tomsony niech zostaną dla chołoty z media.
a odrozniasz pena od mp3 ?
wiadomo ze pen to min to z 2 giga....
a jak kts slucha muzyki np w drodze na uczelnie... to i 512 starczy....
Nie starczy, pozatym kupowanie odtwarzacza 512mb mija się z celem, na rynku masz mase komórek na karty sd czy mmc.
a mam "koreańskie gówno" 2GB MP4 i jestem bardzo zadowolony...wiadomo Ipod to juz inna bajka...
Ale to co mam w zupełności mi wystarcza i w pełni świadomy polecam.
Auto: Malarz
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 13:38
ja polecam pentagrama, kupilem ostatnio takiego
http://www.allegro.pl/ite...transm_1gb.html
w Media .Najlepsze jest to ze ma wbudowany transmiter FM,a wiec koniec z nagrywaniem płyt do samochodu ,a zasieg ma ok 5m
Auto: Galant
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 14:23
Jakość dźwięku każdy powie Ci, że najlepsza w Creative(nie licząc iPoda i innych dużo droższych)A wszelakich odtwarzaczyt MP4 uważam, żę nie opłaca się kupować bo co to za przyjemność oglądać jakieś filmy, zdjęcia na wyświetlaczy 1 calowym? Jak dla mnie to dokładanie do zabawki z której się nie korzysta. Też myślałem przed zakupem mojego Creativa MuVo 512 nad czymś nie markowym, a z gadżetami. Ale po co mi 1 GB? W 512 mam muzyki na kilka godzin a jak mi się znudzi to w każdej chwili mogę podłaczyć pod kompa i nagrać coś nowego. Więc THC jeśli Twój odtwarzacz ma Ci służyć tylko czasami to zdecydowanie 512 powinno Ci wystarczyć. Kup sobie Creativa jakiegoś 512 napewno w 200 PLN się zmieścisz!
Pozdrawiam
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."