Auto: VW Golf V 2.0 TDI DSG
Skąd: Czuby Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Wrz 2004 Posty: 29
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 22:55
HaGie napisał/a:
pewnie niezle powypalalo szyby
a kolor jaki bedzie ? czarny ?
nie bój, nic nie powypalało a do spawania były już zabezpieczone
Kolor będzie prawdopodobnie czarna perła z jakimiś magicznymi dodatkami.
[ Dodano: Wto Lut 27, 2007 11:56 pm ]
agrabsabi napisał/a:
a jeszcze kilka dni temu pisałem że widziałem ją na etapie rozbiórki nie spodziewałem się że tak szybko ją doprowadzicie do tego stanu mam nadzieję że jak pojutrze będę u was obejżę ją w całej okazałości
Mamy cholernie mało czasu na taki projekt. 5 tygodni max. Zapraszam
Auto: o_0
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2004 Posty: 273
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 20:45
rozumiem pociecie przodu i zrobienie z tego modelu traconego ale z tym cieciem tyłu to ktos mocno przesadzil. W tak mocnym aucie potrzebne sa wszytskie elementy nosne nie tylko podluznice i dach ale tez błotniki tylne jako element konstrukcyjny. Moim zdaniem ktos nie pomyslal za nim złapał za gumówke.
ale teraz supra ma byc podobno gruba i jedyna na swiecie i ma jedyne kola na swiecie wiec poszerzenia tez musza byc grube i jedyne na swiecie...jak sie rozpadnie to tez bedzie 1 na swiecie która sie posypala od TŁUUUUSZCZU
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
nie czaje was NEO wykonuje to co mu kazano wiec trzyma sie tego co ma zrobic , i tylko ujawnia ''tajemnice'' co robi teraz z ta fura mi sie tam fura podoba jak narazie ... bla bla to nie orginal ale kazdy chce miec cos innego, placa za to, to firma to robi.. , dla mnie ok oby tak dalej
Spawos, nikt sie nie smieje zieja jest tylko z tego ze w tej suprze wszytko jest jedyne na swiecie ble ble ble...dzis ogladalem w tvn turbinka ten nowy program z TEDE i TT mówił ze teraz beda czesci takie jak w F16 czy cos...
ogolnie projekt mi sie bardzo podoba...tylko po co zawsze ta glupia gadka TT ?
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001