Jak sie wypiaskuje to trza bedzie rownac szpachla. Poza tym czerwona stoi w garazu i jedna czerwona bedzie. Wiec nie wiem czy 2 czerwoe to nie za duzo. Co do tego ze gola stoi, to mysle o obspawaniu jej co by lepiej sie prowadzila. Chociaz boje sie ze potem dzyrdza bedzie wylazic.
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 03:06
czerwony i pomaranczowy to moje glosy ale skoro masz dosc czerwonego w garazu to pomarancz bylby dobrym kompromisem miedzy typowym zoltym a opatrzonym czerwonym
to po jaka cholere dajesz to do ankiety.
To rob na zielono.
bedziesz mial czerwona zolta i zielona ;D
Żeby zorientować się jakie gusta mają inni. To że mam jedną czerwoną nie wyklucza tego że tą też tak polakieruje. Póki co sie motam i nadal nie wiem na jaki kolor. Narazie jest ankieta na 2 forach. Poczekam jeszcze z 2 tygodnie i trzeba będzie coś wymyślić.
pilachgt, żółta eSke miałeś wiec tego koloru nie proponuje czerwona prezentowała by sie ślicznie ale czerwona juz jest a 2 takich samych samochodów niema sensu robić jeśli chodziło by o mnie wybrał bym niebieski bo bardzo mało jeździ takich samochodów jeszcze w tym kolorze to już całkiem rzadkość wiec wybijał by sie z tłumu
Co do tego ze gola stoi, to mysle o obspawaniu jej co by lepiej sie prowadzila. Chociaz boje sie ze potem dzyrdza bedzie wylazic.
Jak obspawasz celem wzmocnienia karoserii to poprostu musisz dobrze ją potem zakonserwować, jeśli będą dobrze spawy przykryte tak aby na blachę nie działały warunki atmosferyczne to nie będzie sie utleniać i nie będzie rdzewiec - wszystkie rajdowe wózki maja tak zrobioną karoserie - wzmocnione spawy i nie rdzewieją. Pozatym jak robisz furę dla siebie to zrób porządnie.
Jak chcesz to możemy podjechać na tygodniu obejrzeć mojego kumpla Skodę S1600 - zobaczysz sobie jak on ma obspawane i jak zakonserwowane.
Auto: betoniarka
Wysłany: Nie Mar 18, 2007 18:29
ja bym pomalowal na zolto spojrz na punto i betoniarke coz tu duzo pisac "piekne pszczolki"
a teraz droga niepowatarzalnosci
zolty odpada bo jest punto i S, czerwona tez jest e-S-ka, czarny - evo, niebieski subaru, lincoln srebrny zostaje pomarancz-zolty i zielony ale zielony jakos mi sie nie widzi wiec coz wal na ten pomarancz napewno jest malo e-S-ek w tym kolorze