Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 17:26
wygłada na to ze i ja bede9jak auto bedzie jeszcze jezdzic) moze przyciągne ze soba 2 nowych
[ Dodano: Wto Mar 20, 2007 5:35 pm ]
Driver napisał/a:
ja mam 4 laczki tez by sie nadaly do jakieja dobrej utylizacji ale tez przydalby sie teren to takiego wyczynu.... Lotnisko By bylo najleprze ale trzeba poczekac na dobra pogoda i sloneczko
co do lotniska 14 kwietnia są ryki czyli zlot na lotnisku niedaleko lublina wiec mozna jechac organizują go chlopaki z wawy nie rozmawiałem jeszcze z bosami świdnickiego klubu i nie weim czy sie przyłaczaja(pewnie tak) teraz przykra wiadomosc własciciel lotniska podbił cene do 1000 za dzien wiazd tak jak zawsze było 20 zł jezeli bedzie ladna pogoda zrobimy sobie jakiegos grila czy cóś powinno byc ok. kto sie pisze? wpisywac auta w temacie zlot bmw lotnisko ruki
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Wto Mar 20, 2007 18:32
Dobra chłopaki zapraszam wszystkich po raz drugi! Tylko proszę się wpisywac, a nie pisac kto będzie kręcic bąki panie Jaqb bo to nie temat do tego. Wpisujcie się kto się wybiera i gitara
Daniel325 napisał/a:
co do lotniska 14 kwietnia są ryki czyli zlot na lotnisku niedaleko lublina wiec mozna jechac organizują go chlopaki z wawy nie rozmawiałem jeszcze z bosami świdnickiego klubu i nie weim czy sie przyłaczaja(pewnie tak) teraz przykra wiadomosc własciciel lotniska podbił cene do 1000 za dzien wiazd tak jak zawsze było 20 zł jezeli bedzie ladna pogoda zrobimy sobie jakiegos grila czy cóś powinno byc ok. kto sie pisze? wpisywac auta w temacie zlot bmw lotnisko ruki
Ustaliliśmy godziny spotkan:
Świdnik 14.00 (LIDL) --> Lublin 14.30 (TESCO) --> Bełżyce 15.00 (NA PLACYKU) Info poszło do wszystkich i nie będzie zmian
do zobaczenia w niedzielę
Auto: BMW 316 E36
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 23:27
TO MOZE JAK POD TESCO TO W KTORYM DOKŁADNIE MIEJSCU BO PAKING JEST DO GROMA WIELKI TAK ZEBY SIE NI ZGUBIĆ ?? MOŻE ZA GALERIĄ ORKANA PRZY TYCH DWÓCH SILOSACH . Co o tym myslicie ?
[ Dodano: Pią Mar 23, 2007 11:32 pm ]
RafiRud napisał/a:
Ja pewnie bede ale z kimś bo moja becia jeszcze nie dopieszczona.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Mar 23, 2007 23:56
Driver napisał/a:
TO MOZE JAK POD TESCO TO W KTORYM DOKŁADNIE MIEJSCU BO PAKING JEST DO GROMA WIELKI TAK ZEBY SIE NI ZGUBIĆ ?? MOŻE ZA GALERIĄ ORKANA PRZY TYCH DWÓCH SILOSACH . Co o tym myslicie ?
znajac zycie ciezko bedzie przeoczyc dosc spora grupe smigielek znajdziemy sie
Auto: BMW 316 E36
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 00:15
Jaqub napisał/a:
Driver napisał/a:
znajac zycie ciezko bedzie przeoczyc dosc spora grupe smigielek znajdziemy sie
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Sob Mar 24, 2007 12:19
Nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyc, ale zawsze spotykamy się w tym samym miejscu Tam zawsze stoi mało samochodów i nasze autka będzie trudno przeoczyć Jadąc "z miasta" na światłach przed TESCO w lewo i na pierwszy sektor pod OBI na przeciwko stacji benzynowej (która chyba też do TESCO należy). Nie wiem czy wyraziłem się jasno hehe