Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Sro Mar 28, 2007 18:35
RafiRud napisał/a:
Ja pytam konkretnie o której i gdzie wyjazd z Lublina??
spokojnie, jeszcze mamy ponad dwa tygodnie Na pewno nikt nie będzie jechał sam Umówimy się gdzieś w lublinie i polecimy całym konwojem tak jak w tamtym roku Pewnie chłopaki niedługo zaczną ustalać godzine i miejsce spotkania
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Sob Mar 31, 2007 12:46
Daniel325 napisał/a:
piotrek dawałęs juz znac chlopakom z mpwr? niech radom tez goni
Już ich poinformowałem ale jeszcze im się przypomnę po raz drugi w niedługim czasaie
EDIT: zrobiłem to od ręki Do ważniejszych Kolegów z Radomia napisałem na priv, zobaczymy jak oni się na to zapatrują
EDIT_2: Jeden z Kolegów ma niestety szkołę i nie będzie mógł wpaść (M-ki w e39 nie pooglądacie ), drugi z Kolegów napisał, że ma chęć wpaść tylko musi pogadać z resztą Może się zjawią
witam i co w koncu z tym wyjazdem miala byc ustalona jakas godzina i miejsce spodkania i jak to jest jak ktos odrazu z załozennia jedzie tylko papatrzec i ma bank nie bedzie kozystał z lotniska to oplaty go obejmują ?? za sam wjazd ???
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 10:26
Witam.Z tego co widzę to jakoś ucichł temat Ułęży.Pogoda podobno ma być na weekend.Może w końcu by coś ustalić z kąd i o której wyjazd.Mam też propozycję,żeby może jutro w piątek wszyscy co jadą spotkaliby sie gdzieś w Lublinie,tak ogólnie żeby zobaczyć jaka ekipa chce jechać.Albo konkretnie na stronce tutaj zrobić dziś i jutro orientacyjną listę kto ma zamiar jechać.Mnie można pisać
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 17:36
dobra jak ktos chce to pisac a ja bede dodawal do listy w pierwszym poscie Daniel325
i bez zbednych komentarzy...
kto sie wpisze a nie bedzie dostaje BANA*
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 17:43
teraz tak wyjaz ze swidnika o 9 50 lidl z lublina około 10 MCdonaldson (ten blizej wawy;) co do listy to nie ma sensu bo malo uzytkownikow jest tu zalogowany napewno bedzie nas sporo tak jak zawsze do zobaczenia
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 20:04
maly841 napisał/a:
to ja jeszcze raz zapytam czy zna ktos koszty wjazdu na lotnisko? Chodzi o koszty od 1 szt. auta
wynajecie lotniska to 1000pln.
o ile bedzie min 50 aut cena bedzie 20pln od sztuki auta
a ze raczej tyle bedzie to nie masz sie co martwic...
wg mnie super extra cena za dzien smigania po lotnisku + mozliwosc organizacji grila +++++ same plusiki