co niektorym ta łagodnosc sie przeda i zaoszczedza pare pln, ja sam dzis jadac do sql widzialem 4 na mandacik i wracajac 2, a w to i spowrotem do sql mam łacznie 5km, to ilu taki gapowiczow musialo byc na miescie lub poza
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 19:03
Tysiac napisał/a:
podobno do konca miesiaca maja byc lagodni i maja tylko upominac
nie ma żadnych ulg, wczoraj w telewizji jakiś misiek się wypowiadał: od dosyć dawna temat o jeździe na światłach przez cały rok był poruszany przez media, a przez ostatni czas nawet często, więc dwa tygodnie na przystosowanie się do wejścia przepisu w zupełności powinno wystarczyć, od 17.04 nie będzie można liczyć na pobłażliwość sąsiada dziś capnęli 100zł 2 punkty bez dyskusji i tłumaczenia się ciekawe czy któraś z forumowicze się przyzna jak dostanie
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
haha no wlasnie jak ktos dostal lub dostanie za gapowe to przyznawac sie ja wlaczylem sobie dzis z rana swiatelka mijania i juz sie do nich niedotykam , niema to jak fiatowskie rozwizanie ze swiatlami mijania
Auto: Fajne
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 12 Sie 2006 Posty: 308
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 12:57
Rasta napisał/a:
Po trzecie jak pisze kolega od Mitsu że będzie musiał jeżdzić na wywalonych światłach cały rok, auto wygląda brzydziej
czytałeś ustawę ? ust. 2 dopuszcza używanie świateł do jazdy dziennej od świtu do zmierzchu zamiast mijania, a po zmierzchu i tak musi wystawić bo by nic nie widział
Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 779
Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 22:20
MarcinLbn, co fakt to fakt fiaty i mialem subaru tam tez jak sie wlaczylo swiatelka to przy kazdym wyjeciu kluczyka same sie wylaczaly to bylo piekne ale sie juz skonczylo
_________________ QUATTRO jest jak narkotyk - uzależnia raz na zawsze
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 09:11
Ja też uważam ,że w mieście to głupota.Tymbardziej 30stopni na dworze,korki ,zapalone światła i wkłady reflektorów gotują się.Na trasie za miastem jaknajbardziej.