FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wypijesz 2 piwa - możesz stracić auto na zawsze
Autor Wiadomość
siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 22:50   

RafiRud napisał/a:
Tylko te od 2000zł w góre,maja adekwatne wyniki do wypitego alkoholu.Poprostu tamte alkomaty tylko czują czy piłeś bo czują alkohol z ust lub przełyku,a po paru godzinach już jest 0.00.

a to one dzialaja metoda naklucia czy oznaczaniu etanolu w wydychanym powietrzu?
to ze zdychales to mogles miec cos takiego zwanego kacem, co wcale nie oznaczalo ze nadal byles zatruty alkoholem.

A Ty Jaqub chyba nie uwazales na farmie ;P

najlepszy jest "balonik" ze stacji benzynowej :haha:

_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 08:16   

siwy napisał/a:
a to one dzialaja metoda naklucia czy oznaczaniu etanolu w wydychanym powietrzu?
to ze zdychales to mogles miec cos takiego zwanego kacem, co wcale nie oznaczalo ze nadal byles zatruty alkoholem.

Jesli uważasz,że mam taki organizm że z 3 promili za 7 godzin mam 0,00 to gratuluje.Mierzyłem kilka razy po różnych imprezach i tak szybko jak go kupiłem ,tak i go sprzedałem.
Najlepiej kup potestuj dopiero się wypowiadaj,a w bajki producentów nie wierz.

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 18:13   

siwy napisał/a:

RafiRud napisał/a:
Jesli uważasz,że mam taki organizm że z 3 promili za 7 godzin mam 0,00 to gratuluje

wg mnie to Rafi ma racje.... z 3promili sie trzezwieje min. dobe... kumpel troche popil w srode wieczorem (do 11tej w nocy) a nastepnego dnia o 18stej wsiadl w fure (nie wypil bardzo duzo). niestety okazalo sie ze mial 0.2 promila...

siwy napisał/a:
najlepszy jest "balonik" ze stacji benzynowej

nie najlepszy tylko czy skuteczny... (nie chodzi o uzycie go niebawem po piciu tylko nastepnego dnia!!!)

RafiRud napisał/a:
Najlepiej kup potestuj dopiero się wypowiadaj,a w bajki producentów nie wierz.

ja do tej pory testowalem dwa alkomaty...
-jeden na sylwestra ktory 20min po piciu (tzn pod koniec picia) wszystkim pokazywal 0.7 promila bez wyjatku czy ktos wypil 0.5l vodki czy 0.7 vodki czy tez dwa kieliszki szampana...
-drugi w wakacje (przy pozyczaniu zaglowki) ten to byl mega smieszny... po calonocnym piciu 0.0 a kumpel co na kaca wypil dwa piwa 2 godziny przed dmuchaniem tez mial 0.0 :haha:

szkoda ze zeby miec pewnosc trzeba wydac min 2tys pln...

crOOchy 
the fastest furious

Auto: Jeep WJ Limited 2.7 CRD
Wysłany: Pon Maj 21, 2007 08:20   

Jaqub napisał/a:

ja do tej pory testowalem dwa alkomaty...
-jeden na sylwestra ktory 20min po piciu (tzn pod koniec picia) wszystkim pokazywal 0.7 promila bez wyjatku czy ktos wypil 0.5l vodki czy 0.7 vodki czy tez dwa kieliszki szampana...
-drugi w wakacje (przy pozyczaniu zaglowki) ten to byl mega smieszny... po calonocnym piciu 0.0 a kumpel co na kaca wypil dwa piwa 2 godziny przed dmuchaniem tez mial 0.0 :haha:

jak dla mnie to nie jest smieszne i nie jest zabawne bo jednak jak dmucham to chce wiedziec chociaz w przyblizeniu ile mam tych promilków, chociaz u mnie to sie szybko rozchodzi bo jest w czym, ale to i tak nie zmienia faktu ze chciałbym wiedziec bo juz kilka wyjazdów na przypał miałem :/

Odpowiedz do tematu