to chyba narodowa choroba, coś spieprzyć(czyt złamać przepisy) a później szukać wyjścia, żeby nie mieć kłopotów, strat... kurka, jechałeś za szybko, pykło fotę, płacisz i nie srasz, bo może to, może śmo...
chyba świadomie jechałeś z taką a nie inną prędkością, więc nie płąkać i chować się u mamusi pod spódnicą, tylko bulić z własnej kieszeni... co za ludzie
ja zagranicą dostałem mandat, źle napisali moje dane więc mogłem równie dobrze nie płacić, ale nie wiadomo czy kiedyś by znowu coś się nie stało i okazało by się że to znowu ja itp...
ludzie... trochę honoru... zawiniłeś-ponosisz konsekwencje...
a nie gadka "kłamcie, tylko umiejętnie, to wtedy się wymigacie" czy wy wogóle macie jakieś poczucie własnej wartości/godności że takie cudowne rady macie dla innych ??
sorry ale rozbroiło mnie to całe przedstawienie... chcecie w kraju sprawiedliwości a sami pokazujecie jak to jest...
nom niby tak tylko spojrz na to z drugiej strony...placisz podatki, placisz za paliwo ktore jest kosmicznie drogie, kupujesz alkohol tak samo duza czesc idzie na państwo, i teraz mi pokarz gdzie sa te pieniądze? Skoro politycy mnie okradają to dlaczego nam nie mozna ich raz okrasc, jeszcze bede mial czas zeby placic na państwo narazie jestem mlody i mam w dupiee to czy to jest fair czy nie ale widocznie lepiej wiesz
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
a jak okradniesz panstwo to lepiej sie poczujesz? Mam nadzieje ze zdajecie sobie sprawe ze okradajac panswo politycy okradaja nas, ajeżeli my okradamy panstwo to okradamy samych siebie, to sie nazywa błedne koło. pomyslcie tylko co by było gdyby co 10 polak wychodził z załozenia ze skoro panstwo go okrada to i on moze okradac panstwo..........
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę