jeszcze nie, ale strasznie mam glosny wydech i przydaloby sie go wyciszyc. wiec pomyslalem ze turbo ladnie by to zrobilo. narazie kalkuluje i mysle o bebechach jak najlepiej to rozegrac.
[ Dodano: Pią Cze 15, 2007 15:52 ]
skrzynie biegow mam idealna pod turbo bo jest dluga, tylko pewnie kolektor dolotowy plastikowy trzeba bedzie wymienic, bo go cisnienie zaraz rozszczelni. chociaz tego jeszcze nie wiem jak plastikowe wspolgraja z dmuchawami
pierwszy raz slysze zeby ktos wyciszal wydech montujac turbo...
pierwszy raz slysze zeby ktos wyciszal wydech montujac turbo...
malo popularny sposob, ale dosyc skuteczny
auta turbo bez wydechu (wydech konczacy sie na turbinie ) chodzi duzo ciszej niz N/A na przelocie nie wspominajac juz o zupelnym braku wydechu...
to taka prawda i prawie prawda, posluchaj szaniocupry i wtedy powiedz mi ze z turbo jest cicho;-)
Jakub jest duzo szybszych, tanszych, mniej problemowych, wygodniejszych metod wyciszania wydechu, pilachgt chce wyciszac turbo --> proste, ktos drugi wyciszy wydech zatykajac go stara szmata;-)