Nie ma chyba internauty, który by nie wiedział, czym jest YouTube. Do dziś polscy internauci korzystali z angielskiej strony. Ale to już przeszłość. Właśnie wystartowała polska wersja YouTube'a.
YouTube uruchomił dzisiaj specjalne wersje dla Brazylii, Francji, Irlandii, Włoch, Japonii, Holandii, Hiszpanii i Wielkiej Brytanii oraz Polski. Lokalne podstrony mają specjalne narodowe rankingi najchętniej oglądanych i najlepiej ocenianych filmów.
Ale najważniejsze jest to, że cały serwis został przetłumaczony. Także pomoc techniczna dla wszystkich, którzy mają problemy z wrzucaniem czy oglądaniem filmów.
Serwis znajdziemy pod adresem www.youtube.pl. Ale jeśli wejdziemy na angielską stronę YouTube'a, to i tak dostaniemy zaproszenie na polską podstronę. A polskich użytkowników serwis przywita filmem z Igorem Faleckim, genialnym, pięcioletnim perkusistą. Ten filmik zrobił wielką międzynarodową karierę.
no nareszcie, ciekawi mnie tylko czy filmiki beda sie ładowały tak samo szybko jak na angielskim bo na video googlach odpalam filmik i ogladam, a na tubach to musze czekac az sie uplołdnie, no ale daym rade, ważne ze jest po polsku
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
no nareszcie, ciekawi mnie tylko czy filmiki beda sie ładowały tak samo szybko jak na angielskim bo na video googlach odpalam filmik i ogladam, a na tubach to musze czekac az sie uplołdnie, no ale daym rade, ważne ze jest po polsku
daje daje i to szybko już sprawdzałem
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI