No dzieki panowie tak myślałem ze 2.0 to bedzie mało, ale jest jeszcze w opcji 90 z 2.3 B lecz troche daleko by jechac zobaczyc. Ale poszukiwania trwają nadal i moze . A narazie to dzieki i pozdrawiam
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 22:56
Ja swojej lali szukałem pół roku. Powiedziałem sobie ze bedzie to C4 avant 2.3 benzyna i takie zakupiłem, i ciesze sie ze go mam bardziej niż piekielnego 1. bo on sie wzioł z przypadku.
No tak szukac można dlugo ale samochod potrzebny od dzis tylko kupic i reanimowac od razu to nie bardzo a ofert to jest dzis znalazlem C4 2.8 B+G 4x4 full opcja tylko zobaczyc trzeba jechac, ale to moze ladnie jechac.
Dokładnie ma fajnie jechac a jak kupie to pochwale sie ile to kosztuje w zlotowkach ale mysle ze w 15 litrach gazu sie zamknie na 100 km , a osiągi bedzie pewno mialo super . Pewno pod koniec tygodnia pojade zobaczyc,
Auto: Audi B4 TornadoRot
Skąd: Czechów Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 129
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 21:26
takie motory sa bardzeij ostrzedne niz 2,3 czy 2 litrowki!!!
bedzie zjadal 15l LPG i wcale nie musi jezdzic jak "tatuncio"
choc osobiscie uwazam ze to swiedokradztwo do tego motorka zakaldac gazior
no ale panowie kto by wyrobił na paliwo do 2.8 i bez gazu to sobie nie wyobrazam. aktualnie smigam nexią mojej dziewczyny i 1.5 pożera benzyny. jezdząc A 100 na gazie nie czulem tego ssania w kieszeni
no ale panowie kto by wyrobił na paliwo do 2.8 i bez gazu to sobie nie wyobrazam
ktoś kto niewiele zarabia nie ma wyboru jeśli już chce mieć auto z takim silnikiem albo zakłada gaz albo niewiele jeżdzi ,ja kiedyś miałem b4 2.0 115 km i jakby nie instalacja to nie wiem skąd miałbym brać kase na jeżdzenie,zwłaszcza że jeszcze wtedy nie pracowałem
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 20:59
agrest82 napisał/a:
Dokładnie ma fajnie jechac a jak kupie to pochwale sie ile to kosztuje w zlotowkach ale mysle ze w 15 litrach gazu sie zamknie na 100 km , a osiągi bedzie pewno mialo super . Pewno pod koniec tygodnia pojade zobaczyc,
więc się zastanów
bo ta opcja ani dynamiczna ani tym bardziej oszczędna nie będzie