Hm. No właśnie byłem. Powiedział że walnięta turbina i że zrobi za 1200-1400. Wziął 40 dychy za diagnoze nie zdejmując turbiny. Pewnie ma racje bo kolo raczej obcykany ale porównam cene w reamie. Domyślam sie że też są niewąscy.
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 18:25
powiem tak. jak liczysz ze ktos ci turbine zrobi za mniej niz 1200 zł dobrze to jestes w wielkim błędzie...oczywiscie mozesz kupic uzywke ale ile na niej pojezdzisz tego nikt nie wie...jak wogóle cos na takiej uzywce polatasz :-/
na tym nie zaoszczedzisz! jak Gorgol powiedział ze masz rozjebaną turbine to tak jest i wierz mi ze nie trzeba jej zdejmowac zeby sie o tym dowiedziec.
powodzenia zycze ale widze ze nie dociera dio cCiebie jeszcze ze masz duzy wydatek związany z autem :-/
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 18:32
Cybek napisał/a:
Jak nie do reamu to gdzie najpewniej? Bo już zgłupiałem...
sory za wprowadzenie w blad, nasz kolega Kazik kiedys tam urzedowal, chcialem sie pogrymasić bo widze ze i Ty sobie robisz jaja ze swojego auta, to czemu ja nie moge
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 21:16
Ale uwazaj bo jakis czas temu kumpel robil turbine w reamie i sie zaraz rozsypala nawet i nawet nie chcieli reklamowac . Zakonczylo sie na zakupie nowej turbiny i do tej pory jest ok.