Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 09:59
siwy napisał/a:
to daj mi cynk na tych co sciagaja Hondy w lubelskim
nie pisalem o LUBELSKIM!!!
do najblizszego rzeznika (jesli chodzi o e36-bo praktycznie tylko to zwozi) mam ok 100km...
wczesniej targalem z Pruszcza Gdanskiego graty, sa tez tacy o ile dobrze pamietam w radomiu....
najlatwiej jest znalezc przez alledrogo takie osoby... jesli ktos wystawia sporo czesci to mozna zadzwonic i pogadac... z tym ze Ci co sa wyspecjalizowani w danej marce/modelu maja o tym pojecie i wiedza co ile kosztuje... wiec u nich trudno o promy w stylu szpera za 150pln
Zdecydowania szrot w Markuszowie to jakieś nieporozumienie, jak gość ( cham i prostak) nie chce zarabiać kasy na częściach których i tak by nie sprzedał jego sprawa . Nie polecam
Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 18:31
jakiegoś cifa ale w sedanie widziałem, podjedź masz bliżej niż do markuszowa, a szrot niczego sobie, dużyyyyyy a o jaki model ci chodzi, albo co konkretnie, to na jutro postaram ci się dowiedzieć, tylko muszę wiedzieć dzisiaj
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 15:45
panowie, wniosek jest taki, ze nie ma gdzie pojechac
oprocz do Pawla, ale on nie ma Hond.
w ogole, wychodzi na to ze trzeba zdobyc koncesje na rozbieranie samochodow i zalozyc szrot.