dzisiaj sie przyglądałem i tan w Kazimierzówce ma odsłonienty obiektyw i lampe błyskowa tez natomiast w Bystrzejowicach jest to wszystko zakryte jakimiś naklejkami wiec bardzo prawdopodobne że działa po ilu dniach przychodzi obrazek????
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 17:47
powinien przyjsc w przeciagu miesiaca...
na 99% jest aktywny. trudno nie zauwazyc tego ze sie zostalo upamietniony bo flash lampy jest tak mocny ze przynajmniej mnie na kilka sekund oslepilo...
co to samego urzadzenia jest to standardowy model umieszczony na stale na slupie (takie same urzadzenia moga byc tez przenosne ustawiane przy drodze na takich nie wysokich nozkach).
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 22:23
GUPETTO napisał/a:
Vesti to h... piszesz ze masz portret?? Po co sztuczny tłum i panike siejesz
Bo mi błyskneło, czyli działa..
Więc, mam portret.
Mam także nadzieje że były to zdjęcia testowe.. i portret zostanie jako karykatura mojej osoby.. gdzieś na strzelnicy policyjnej.
Zgadza sie, dzis postawili tabliczke, bedac w pracy porozpytywałem sie troche, i na 99,9% nie działa
Chłopaki z pogotowia mi mowili z Swidnika i Piask, takze miejmy nadzieje ze tak jest.
Z tego co mi mowili to narazie jest skrzynka a wniej pusto