Jedz przez lubartów - siedlce - łomże - pisz , drogi spoko
jechaliśmy tamtędy na rajd polski i było ok
przez Wawę się nadrabia trochę drogi
Tak jak mowi KLOCEK jedz tamtedy droga naprawde fajna
jak bedziesz w Gizycku to podjedz sobie do Węgorzewa naprawde warto drogi waskie i krete od gizycka do wegorzewa a same miasto tez niczego sobie
popieram siedlce- lomza -pisz
ja tak w zeszlym roku jechalem... za lubartowem na radzyn podlaski jest taka droga miodzio
moim parchem zaladowanym na pokladzie 4 persony (dziewczyny rodzice) do mikolajek z lbn w cos kolo 4 godzin ale wyjezdzalismy chyba ok 22 moze 23 niepamietam... fotoradary gdzies sa... sprawdz na necie!
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 23:44
Ja jeżdżę do Węgorzewa przez Giżycko kilka razy w roku w tym roku byłem juz trzy razy i 01.08 też jadę Jeździłem różnymi trasami i to od 1995 roku i muszę powiedzieć że najpiekniejsza widokowo trasa jest przez Ostródę Mrągowo Mikołajki
jednak najwygodniej jedzie sie przez Garwolin- Kołbiel- obok Mińska przez Ostrów
(tu uwazaj na klatki) następnie Brok - Łomża (nie wiem jak tam sie mozna zgubić chyba ze na pupy ktoś zajeżdżał) 7km za Łomżą masz kisielnicę zaraz zjazd w dół i skręt w lewo na Giżycko ( nie jedź prosto na Suwałki to błąd) później Kolno - Pisz -
Orzysz i Giżycko do Węgorzewa wychodzi mi 390km a z Giżycka do Węgorzewa jest 25km, jeździlem po 4 godz ale i zdazalo sie 7 godz,
pozdrawiam i zapraszam na spocik LKA 29.08. pod zamkiem
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 23:59
Taras napisał/a:
Tak jak mowi KLOCEK jedz tamtedy droga naprawde fajna
nie jedź przez Lubartów i Siedlce bo to nie jest droga na twoje zawieszenie i fele
MACIOR napisał/a:
Ktoś wie ile tam kilometrów jeszcze jest
tak jak pisalem wyżej 390 minus 25 trasą przez Kołbiel Brok Łomżę
Taras napisał/a:
tylko uwazaj zeby w lomzy sie nie zgubic
jak ??? wszystkie skrzyżowania przejeżdza się prosto na zielonym i jest jedno jedyne rondo dobrze oznakowane i tez jedzie się prosto, za rondem w dół pózniej most skrzyżowanie ze światłami prosto 7km i Kisielnica 2km i z nowu w dół i skręcasz w lewo na gizycko (prosto na suwałki nie jedź!!)
MACIOR napisał/a:
Jakieś fotoradary podrodze ???
trasa lublin kołbiel to chyba wiesz gdzie są, pózniej ostrów maz. tez jest na wjeździe i w mieście jeden i uwazaj w łomży bo lotna często stoi przy stacji chyba to jest bp i przy mc donaldzie w centrum
Taras napisał/a:
nie ma ich duzo
to prawda ale na policje uwazaj szczegolnie trasa Kolno -Giżycko
MACIOR napisał/a:
Jade z babą która dostaje ataktów histeri i padaczki jak przekraczam 120 więc wole sobie te 2 godziny zapasu zostawić.
a na to to już ci nic nie poradzę hihihihihihihihihhi szerokiej drogi
do Gizycka około 400 km oczywiwscie przez Lubartów, Łomże itp (droga NUMER 69 o ile dobrze pamietam) w tamtym roku smigałem tamtedy i naprawde bezstresowo sie jechało. Czas mojego dojazu to około 4h w 5 osób escoretm 1.4 na gazie co w maxie wyciagał 145km/h i kaczy na wsteczym aerostarem na 400 m mnie pojechał
Wysłany: Pią Lip 21, 2006 00:13
Skontaktuj się na gg to się spotkamy (w końcu znasz mnie) to ci objaśnię i wytłumaczę jak dziecku i na mapie pokarzę gdzie mogą cię spotkać i jakie niespodzianki bo jak pisałem wyżej od 95r po kilka razy w roku jeździłem te trasy, a jeśli chodzi o remonty to zawsze możesz coś trafić bo kasę dostali i robią jak głupi
zawsze mnie zaskakiwali nawet w przełomie dwóch tygodni
Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Sob Lip 22, 2006 10:43
jechalem tydzien temu droga lbn-kołbiel-mińsk-wyszków-pułtusk-wielbark-szczytno.
W Wyszkowie remonty klada asfalt objazd trwa 30minut.
Od Wielbarka do Olsztyna masz ok 70km, a dalej do Giżycka to juz nie pamietam ale mapy troszke oszukuja, przez 10 lat jezdze do Wielbarka i z map wychodzi ze mam 320km a prawie zawsze robie ok 350km. Oczywiscie zawsze jade przez te miejscowosci ktore podalem ( male natezenie ruchu)
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 19:45
ANGEL napisał/a:
jechalem tydzien temu droga lbn-kołbiel-mińsk-wyszków-pułtusk-wielbark-szczytno.
W Wyszkowie remonty klada asfalt objazd trwa 30minut.
Od Wielbarka do Olsztyna masz ok 70km, a dalej do Giżycka to juz nie pamietam ale mapy troszke oszukuja, przez 10 lat jezdze do Wielbarka i z map wychodzi ze mam 320km a prawie zawsze robie ok 350km. Oczywiscie zawsze jade przez te miejscowosci ktore podalem ( male natezenie ruchu)
No trochę chyba po czasie odpisuję ale sory neo mi się zdupczyła
remonty w Wyszkowie i trasa na Pułtusk to raczej Maciora nie będzie interesowało
bo w Łochowie nie skręca na Olsztyn tylko jedzie na Brok i Ostrów Maz. a dalej
na Łomżę jak pisaliśmy w kilku wcześniej lub ma wybór trochę dalej bo 30km pojechać na Ostrołękę i Mrągowo przez Ryn (można zaliczyc Mikołajki) no i jeśli chodzi o fajną trasę widokową to tą właśnie polecam
Wróciłem, na początku jechałem prez trase podaną przez agrabsabi i było zajebiście, zakręty, górki dołki, srednie spalanie 14.5l/100km Potem zachciało mi się na prostytukti jechać i wracałem przez wawe i powiem, że tragedia, tą wioske lepiej z daleka omijać, 2 godziny przebijałem się przez to zadupie.
Wysłany: Sob Sie 05, 2006 19:18
MACIOR napisał/a:
Wróciłem, na początku jechałem prez trase podaną przez agrabsabi i było zajebiście, zakręty, górki dołki, srednie spalanie 14.5l/100km Potem zachciało mi się na prostytukti jechać i wracałem przez wawe i powiem, że tragedia, tą wioske lepiej z daleka omijać, 2 godziny przebijałem się przez to zadupie.
Sory za spalanie ale niestety to są walory, atuty, i niestety wady mazurskich dróg wąskie, kręte, i pagórkowate ale za to jakie widoki
Ja wczoraj wróciłem, droga okey tylko przed Kołbielą jakiś Tir się wykopyrtnął i utrudnienia były spowodowane ewakuacją i przeładunkiem towaru, standart
Tak czy siak powietrze i mikroklimat jest pro, od 6 rano do 1 w nocy 26 browarów i pół litra wywaliłem, ba nawet na nogach chodziłem i rano wstałem bez bólu głowy.