Wybieram się za tydzień na weekend nad Mazury, konkretnie do Giżycka i moje pytanie jak najlepiej dojechać, bujać się do Warszawy później uderzać na Olsztyn przez Ciechocinek, czy jechać bocznymi drogami na Mińsk Mazowiecki itp ??? Może ktoś jechał w tym roku i wie coś o remontach i czasie jaki trzeba poświęcić na dojazd ???
Jesli Chcesz jechac przez wawe, to polecam jechac w nocy.
Konczy sie dwupasmowka za wawa 15, 20 min stania az do swiateł. Potem remonty zaczynaja sie za Ostroda (tak przynajmniej bylo tydzien temu)
Jedz przez lubartów - siedlce - łomże - pisz , drogi spoko
jechaliśmy tamtędy na rajd polski i było ok
przez Wawę się nadrabia trochę drogi
Tak jak mowi KLOCEK jedz tamtedy droga naprawde fajna
jak bedziesz w Gizycku to podjedz sobie do Węgorzewa naprawde warto drogi waskie i krete od gizycka do wegorzewa a same miasto tez niczego sobie
Auto: E90 330i
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 22:16
Taras napisał/a:
KLOCEK napisał/a:
Jedz przez lubartów - siedlce - łomże - pisz , drogi spoko
jechaliśmy tamtędy na rajd polski i było ok
przez Wawę się nadrabia trochę drogi
Tak jak mowi KLOCEK jedz tamtedy droga naprawde fajna
jak bedziesz w Gizycku to podjedz sobie do Węgorzewa naprawde warto drogi waskie i krete od gizycka do wegorzewa a same miasto tez niczego sobie
Będę jechał w dzień i mam ambitny plan wystartować o 12 i dojechać do 18 Ktoś wie ile tam kilometrów jeszcze jest bo musze sobie obliczyć ile wachy zabrać ze sobą
Będę jechał w dzień i mam ambitny plan wystartować o 12 i dojechać do 18 Ktoś wie ile tam kilometrów jeszcze jest bo musze sobie obliczyć ile wachy zabrać ze sobą
W 6 godzin dasz rade do gizycka dojechac
tylko uwazaj zeby w lomzy sie nie zgubic