Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 00:59
nie pitol ze pojechales na zlot coolnetu
sory nie chcialo mi sie czytac wszystkiego tylko 1 post.
nie wiem jak jechales ale przez Wawe sie fajnie jedzie, gorzej z powrotem w niedziele wieczorem bo do Warszawy korek 15km, ale pozniej sie pocina
co do tematu to w zeszly weekend bylem na mazurach i najpierw pojechalem jakos na radzyn potem bielsk podlaski- zambrow- lomza mikolajki i bylo do pupy... kupe remontow itd... wracalem mikolajki-lomza-zambrow-siedlce-radzyn podlaski-lublin i jechalo sie duzo lapiej!
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Wysłany: Czw Wrz 28, 2006 20:58
właśnie wróciłem giżycko- łomża- ostrów- kołbiel tą trasą najczęściej jeżdżę droga była oki tylko trochę padało
w tamtą stronę jechalem w niedzielę i była tragedia
paka sześć, paka osiem a i tak sześć godzin jechałem bo co chwila ktoś mnie spowalniał poniżej 70-ciu nie wiem wszyscy na kacu byli po sobocie czy co teraz paka dziesięć jechałem a wyszło trochę ponag 5 h
Ja tam momentami pod 220 podchodziłem, ogólnie dojechałem w 5 godziny, było by szybciej ale chciałem sobie skrócić droge i trafiłem na most którego jeszcze nie skończyli, a na mapie widnieje