FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lukoil

Gdzie tankujesz samochód ( aspekt cenowy i jakościowy ) ?
ORLEN
27%
 27%  [ 28 ]
BP
12%
 12%  [ 13 ]
Lukoil
40%
 40%  [ 41 ]
Shell
18%
 18%  [ 19 ]
Głosowań: 101
Wszystkich Głosów: 101

Autor Wiadomość
marak4 
Widać, że się stara

Auto: Sierra DOHC
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 11:26   

Ja tankuje przeważnie na Lukoilu przy Jana Pawła bo mam najbliżej:), czasem jak jestem w okolicy to na Carrefour przy Witosa, ze względu na cenę i na jakosc nie narzekam na razie:)

cymbur01 
prawdziwy tuner

Auto: audi 80 quattro
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 15:14   

ja teraz tylko na lukoil bo auto pali mi mniej o 1,5litra niz z orlenu czy neste... dlaczego? nie mam zielonego pojecia i przekonalem sie o tym na wlasnej skorze...
wszedzie chodzi o Pb98

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 16:13   

Mróz puścił i auto mniej jara, miałem AAH w poprzednim aucie i jak były mrozy to ssał jak małolata na disco.

cymbur01 
prawdziwy tuner

Auto: audi 80 quattro
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 17:05   

bralem pod uwage temperature ale jak to mozliwe ze AAH nagle zaczelo palic 13,5 w miescie gdzie norma to 15 lub wiecej nawet w lecie a 7.9 w trasie gdzie zawsze kolo 9-10l a ciagle sobie sprawdzam ile zre...
wydaje mi sie ze to wina tego iz ciagle byl rozgrzany motor jak gdzies jechalem a nie "odpal z rana zrob 10km i zgas na 8h"

jerry84 
Specjalista

Auto: Audi B3 1.8S
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 21:09   

Ja moją niunie tankuję na Sp. Pracy (orlen albo shell, zależy w którą stronę jadę :) ) Jeśli chodzi o służbowego transita to muszę jeździć na lukoil, bo nam flote wyrobili. Na jakość paliwa nie narzekam, ale na lukoilu na JPII już nigdy się nie zatankuję, ze względu na niekompetencję obsługi stacji. 3 razy się tam tankowałem, i za każdym razem kazano mi na głos podać pin do floty, bo tym mondziołom nie chciało się nawet przesunąć czytnika w moją stronę. Zastanawia mnie tylko po co na kartach piszą, że nikomu nie wolno podawać numeru pin, skoro tam trzeba go wykrzyczeć obsłudze stacji i wszystkim klientom... :mad: Teraz tankuję się koło makro i jestem happy. :)

Odpowiedz do tematu