Wysłany: Sro Maj 31, 2006 23:53 Szukam dostawcy internetu.
Szukam dostawcy internetu do domu.
odpada pronet i chello bo oni nie wiedza kiedy sie dociagna do mnie ale dziekuje ladnie za telefon i zycza milego dnia - czyli to samo co rok temu.
nie chce neo ani tpsa bo to zlodzieje:)
no ogolnie mowie ze odpadaja tez lacza 126kb/s za 80zl bo to cena za takie wynalazki z przed kilku lat... gdyby ktos cos slyszal - ladnie prosze;)
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Cze 01, 2006 00:23
Rysiek napisał/a:
upc
a chello to nie UPC?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Cze 01, 2006 18:15
goofy napisał/a:
A ja mam neta z Multimedi i jest ok. Także może do nich uderz. Na osiedlu przecież maja całą sieć i jakies teraz nawet spoko ceny mają.
popieram mam neta za 39zł a chodzi o wiele lepiej niż ten wcześniejszy za 80zł teraz taka promocja jest z tym że masz ogranizczenie do 500mb sciągania (mało ale dlamnie to bez różnicy mało zasysam)
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
radiowo DOT-COM ( http://www.dot-com.net.pl/kontakt ), zasięg zależny od dzielnicy , ale mają kilka pakietów zależnych od Twoich wymagań , korzystam z ich usług już kilka lat i w sumie jest to jedna z lepszych ofert tego typu usług ,
przynajmniej nie ściemniają , że bedziesz miał wiecej niż możesz mieć etc.etc...no i "łebskie" chłopaki są
wysek^^, lol katastrofalne to ograniczenienie.... Jak dla mnie to 1/2 dnia i juz miałbym ograniczenie xD
MACIOR, Ja mam podobnie na chello i tez niemam lagów na Q3 i silku chyba ze server ma zachwile wyglebic to nato juz nic niepomoze
...a widzisz, my zrobiliśmy zrzutke i skompletowaliśmy porządny serwet na Tyanie i 2opertonach i do tego łącze 5/mbit, stoi na tym 3 serwery q2 i 3 serwy do CSS i pingi poniżej 20 są normlanością